mandag den 9. december 2013

Uge 48 - sidste uge i praktikken

Mandag d. 25. - fredag d. 29. november.

Mandag d. 25. november: I dag skulle eleverne i engelsk have deres rettede stil tilbage, og de skulle rette den, og sende den til os, så den kunne komme med i "Irland-bogen".

Tirsdag d. 26. november: I dag havde vi forberedelsestid fra kl. 9:00-14:10, og vi lavede "Irland-bogen" færdig. Den blev printet til os tre praktikanter, samt et eksemplar til læreren. Eleverne får den på PDF.

Fra kl. 14:10-15:00 havde vi matematik, og eleverne skulle lave færdighedsregning. Praktikant blå og jeg lavede også en færdighedsregning, for at se vores niveau, da vi begge er klar over, det ikke er for højt - vi skal ikke være matematiklærere... Vi fik faktisk 10 ! :o)

Onsdag d. 27. november: I dag, og imorgen, er der igen kursusdage, denne gang omkring 9. klasses projekt, som de snart skal lave. Om onsdagen var vi tre praktikanter med, for at observere. Der var fem forskellige værksteder, som eleverne bevægede sig imellem, efter et planlagt skema. Praktikant blå og jeg nåede at observere alle fem - fedt at få mulighed for at observere på så mange forskellige lærere. Dog hårdt at observere fra kl. 8:00-15:00...

Torsdag d. 28. november: I dag skal vi gøre klar til eksamen, så vi deltog ikke i undervisningen.

Fredag d. 29. november: Sidste dag i praktikken! :(
I dag var der julehygge - Praktikant grøn og jeg deltog i juleklip med eleverne, mens praktikant blå var ovre i hallen, og deltog i julefodbold. En rigtig hyggelig sidste dag. :o)

EKSAMEN PÅ MANDAG D. 2. DECEMBER!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar